• Beste leden,

  Gelukkig kan er alweer ruim een week getraind worden door de jeugd. Vanaf aankomende week mogen ook de senioren weer het veld op om te trainen. Zoals bekend hoeven (de trainers van) de kinderen tot en met 12 jaar geen rekening te houden met de 1,5 meter afstand. Voor de jeugdspelers vanaf 13 jaar en voor alle senioren en veteranen geldt deze maatregel wel. Houd hier dus rekening mee tijdens de training. Via de site van de KNVB en de voetbal-app van de KNVB "Rinus" zijn trainingen te organiseren die rekening houden met alle richtlijnen die vanuit de overheid/KNVB/RIVM zijn voorgeschreven. 

  Inmiddels hangen op ons sportpark overal posters met daarop de belangrijkste richtlijnen waar we met z'n allen aan moeten voldoen, dus neem even de tijd om deze goed door te lezen. 

  Vanuit de club zullen we in ieder geval de trainingen blijven faciliteren tot en met 12 juni. Daarna kan er nog steeds getraind worden maar dan zal dit op basis van vrijwilligheid door zowel trainers/ouders als de spelers ingevuld kunnen worden. Het sportpark zal op 30 juni gesloten worden zodat alles weer in gereedheid gebracht kan worden voor het volgende seizoen. Hopelijk kunnen we het volgende seizoen weer met z'n allen gaan beginnen aan een nieuw en mooi competitiejaar.

  Neem allemaal, nu en tot het einde van het seizoen en van jong tot oud, de verantwoordelijkheid om de richtlijnen zo goed als mogelijk na te leven. Dan blijven we er met z'n allen voor zorgen dat we het coronavirus de kop in kunnen drukken en zo snel als mogelijk weer gewoon kunnen voetballen.

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur