• Trainer Frans Schuitemaker verlaat FC Breukelen

  23 mrt 2022
 • Beste leden en fans,

  Vandaag heeft Frans aan mij medegedeeld dat hij per direct stopt als trainer van FC Breukelen. Frans wil de club heel graag helpen en de ruimte geven om met nieuwe energie en onder aansturing van een nieuwe trainer de laatste maanden in de eerste klasse te knokken voor lijfsbehoud. Wij hebben het besluit van Frans gerespecteerd en gaan ons nu beraden onder welke leiding ons eerste het seizoen gaat afmaken.

  Frans heeft zich de afgelopen 4,5 jaar met hart en ziel ingezet voor FC Breukelen en daar zijn we hem als Stichting Topvoetbal FC Breukelen en als vereniging FC Breukelen heel dankbaar voor. Frans heeft ons in seizoen 2017-2018 uit de brand geholpen in een hele moeilijke fase en daarna met heel veel plezier en energie gedurende 4,5 jaar het hoofdtrainerschap van FC Breukelen ingevuld. Met zijn ervaring heeft hij onze spelersgroep ruim 4 jaar lang geleid en heeft hij invulling gegeven aan ons beleid om steeds meer “eigen” spelers in het eerste op te stellen. De afgelopen jaren zijn we onder leiding van Frans een stabiele factor geweest in de eerste klasse en daar mag Frans en mogen de spelers en wij als vereniging trots op zijn.

  De resultaten zijn dit jaar niet wat Frans, wij en de fans hadden gehoopt, dat neemt niet weg dat Frans door de voordeur bij FC Breukelen vertrekt. Bij deze willen we Frans dan ook nogmaals danken voor de afgelopen 4,5 jaar hoofdtrainerschap en onze waardering en respect uitspreken voor zijn besluit om zijn taken als hoofdtrainer neer te leggen.

  Met de technische commissie gaan wij ons nu beraden om een oplossing voor de rest van het seizoen te vinden. Zodra we daar duidelijkheid in hebben, laten we jullie dat gelijk weten.


  Met vriendelijke groet,

  Jürgen Reiprich