• Trainingskamp selectie geslaagd!

  22 jan 2024
 • Beste leden en fans,

  De selectie heeft flink zijn best gedaan om fondsen bij elkaar te krijgen voor een vierdaags-trainingskamp. Gelukkig is dat voor elkaar gekomen en hebben de spelers van ons vlaggenschip 4 dagen lang kunnen trainen in de Spaanse zon.

  Op zaterdag 13 januari was er een vroeg vertrek naar La Carihuela/Malaga zodat er zaterdag in de middag al getraind kon worden. Na een pittige training werd er ’s avonds de nodige ontspanning gezocht.

  Zondags was er ruimte voor ontspanning. Een mooie fietstocht door Malaga werd gevolgd door een beachvolleybaltoernooi. Sommigen gaven blijk van volleybaltalent, andere spelers (we noemen geen namen) hebben de juiste keuze gemaakt door te gaan voetballen in plaats van volleyballen.

  Op maandag was er een oefenwedstrijd tegen Spartaan 20. De uitslag was helaas wat minder positief dan de rest van het trainingskamp 😉. De saamhorigheid in de selectie is richting de tweede seizoenshelft alleen maar toegenomen.

  De dinsdag ging het over een andere boeg. Niet het voetbal stond centraal maar een andere zeer snel groeiende sport. En dan hebben we het natuurlijk over padel. Uitgevonden in Spanje en inmiddels de snelst groeiende sport in Nederland. Moe maar voldaan werd er dinsdag aan het eind van de dag huiswaarts gekeerd.