• Update Corona - Het FC Breukelen-terrein blijft dicht!

  23 mrt 2020
 • Beste leden en beste ouders/verzorgers van leden,

  We willen een dringende oproep doen aan alle leden om NIET te gaan voetballen bij FC Breukelen. Het complex is gesloten als gevolg van de maatregelen die getroffen zijn in verband met de uitbraak van het corona-virus en dat is niet voor niets. Helaas blijkt dat er in grote getalen wordt gevoetbald op het complex en dit is simpelweg niet de bedoeling. Houdt hier dan ook svp rekening mee!

  Ook dit weekend blijkt dat er grote groepen op de velden aanwezig waren en daarmee loopt iedereen een onaanvaardbaar risico. Bij deze nogmaals de dringende oproep om niet naar het complex te komen voor ieders veiligheid!

  Met vriendelijke groet,
  Het bestuur

  P.s. Als schrijver van dit bericht moet me nog even persoonlijk iets van het hart los van de corona-crisis. De foto die bij dit artikel is geplaatst is vanochtend gemaakt. Dit is een grote vuilniszak met troep die door de ongenodigde gasten dit weekend op het veld is weggegooid. Snoepzakjes, blikjes, van alles en nog wat wordt er te pas en te onpas op de velden achtergelaten met de gedachte dat iemand anders dat wel opruimt. Wat mij betreft is dat volstrekt asociaal gedrag. Dit is niet de manier waarop we met elkaar om moeten gaan en hoe we voor ons complex moeten zorgen. Voor nu is de boodschap dat iedereen van het complex moet blijven, dus ik ga ervan uit dat er geen zooi meer op de velden ligt. Maar wanneer we wel weer gebruik mogen maken van het terrein, en hopelijk is dat snel, RUIM DAN JE ZOOI OP!

  Met vriendelijke groet,
  Gerard van Engelenburg