• Update Corona - Het seizoen is voorbij

  2 apr 2020
 • Beste speler, trainers, ouders/verzorgers, vrijwilligers en andere betrokkenen, ge├»nteresseerden en fans van FC Breukelen,

  Jullie hebben het gisteren allemaal kunnen vernemen uit de berichtgeving van de KNVB, het seizoen is voorbij... Op basis van het advies van de overheid en het RIVM heeft de KNVB geen andere keuze kunnen maken dan het volledige amateurvoetbal, van de jeugd tot en met de veteranen, voor de rest van het seizoen af te gelasten. Dit houdt in dat alles dus per direct is gestopt, dit seizoen worden er geen wedstrijden meer gespeeld in competitieverband. Er zullen dus ook geen kampioenschappen gevierd gaan worden of degradaties betreurd. Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen.

  Of er nog voor de zomer gevoetbald kan worden op ons complex zal afhangen van de ontwikkelingen rond het coronavirus. Mochten de overheidsmaatregelen nog voor de zomer worden afgeschaald en kan er weer veilig gevoetbald worden, dan zullen we de mogelijkheden daartoe aangrijpen. Maar gezondheid en veiligheid van ons allen staat nu met grote voorsprong op de eerste plaats en daarom blijft het FC Breukelen-terrein logischerwijs tot nader order volledig gesloten.

  Als er ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op (de leden van) FC Breukelen dan houden we jullie uiteraard via de site op de hoogte.

  Blijf gezond en let op elkaar!

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur