• UPDATE | Selectienieuws 2019/2020

  Vol trots kunnen wij vermelden dat diverse spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen bij FC Breukelen te spelen. Ook zal FC Breukelen afscheid nemen van jongens die langere tijd bij de club gespeeld hebben.

  Vertrekken:

  UPDATE:
  Roy Turksma
  Helaas heeft Roy besloten FC Breukelen aankomend seizoen te verlaten. Wij respecteren zijn besluit. Roy heeft besloten zijn ontwikkeling voort te zetten bij een andere club, welke nog onbekend is.

  ---

  Joery Knoop
  Jeugdtrainer, aanvoerder van zaterdag 2, en man van de club heeft besloten volgend seizoen uit te komen voor osv NiTa. Wij wensen Joery veel succes bij onze groen-witte buren.

  Jesse van Riet
  Jesse is vanaf jongs af aan een bekend gezicht op ons sportpark. Hij doorliep een deel van de jeugdopleiding bij Elinkwijk maar kwam daarna in het eerste elftal terecht. Vele blessures hebben een deel van zijn ontwikkeling in de weg gestaan. Hij gaat daarom FC Breukelen verlaten om meer minuten te maken. Dit zal hij doen in Wilnis bij CSW. Succes Jesse!

  Verlengen:

  UPDATE:
  Nick van Nieuwkerk
  Een vaste waarde in het eerste elftal en is blij met de huidige selectiesamenstelling. Vol trots kunnen we samen zeggen dat Nick ook volgend seizoen het FC Breukelen-tenue draagt. Ook zal Nick in het nieuwe seizoen op de woensdag iets gaan betekene voor de jeugd.

  Eser Ozkilit
  Een voor de tegenstander een onbreekbare schakel in het team van Frans Schuitemaker. Speelt een fantastisch seizoen en is ook productief. Hopelijk zet hij dit aankomend seizoen voort.

  ------

  Nick Turksma
  Onze betrouwbare sluitpost is ook dit jaar van grote waarde in het eerste elftal. Wij zijn daarom ook zeer blij dat Nick ook volgend seizoen het doel van FC Breukelen zal gaan verdedigen.

  Nino Scheenhart
  Nino Scheenhart zal ook volgens seizoen nog op de Broekdijk spelen. Na een avontuur bij Ajax, Vitesse en FC Haarlem kwam Nino terug naar Breukelen en plakt er nog een seizoen aan vast. 

  Mike Versloot
  Ondanks dat er vele clubs interesse hadden in onze razendsnelle spits zijn wij blij dat Mike volgend jaar bij FC Breukelen blijft. Met zijn scorend vermogen is hij dit seizoen van onschatbare waarde en zal dus zijn derde 

  Falko van Doorn
  Falko maakt dit seizoen een stormachtige ontwikkeling door en is daardoor niet uit de selectie weg te denken. Twee seizoenen terug kwam Falko nog uit voor het toenmalige zaterdag 4 en krijgt dit jaar het volle vertrouwen van Frans Schuitemaker.

  Jantijn Augustin
  Net als Falko maakt ook Jantijn dit jaar indruk op de rechtsback postitie en ontwikkelt zich goed. Na een jaar bij vv Maarssen keerde hij terug op het vertrouwde nest en plakt er nog een jaar aan vast.

  Giogrio Molenbeek
  De middenvelder is dit jaar niet weg te denken uit de basiself en heeft veel plezier bij FC Breukelen. Ook hij besluit volgend seizoen uit te komen voor FC Breukelen.

  Nik van Tricht
  Momenteel verblijft Nik in Spanje voor zijn school, maar zal in het nieuwe seizoen weer aansluiten bij FC Breukelen. Wij verheugen erop je weer te zien Nik!

  David van der Veld
  Vorig jaar deed de vleugelspeler al meerdere malen mee. Toen nog actief in het zaterdag 3, maar maakt dit jaar een goede indruk en blijft bij FC Breukelen.

  Daniel Kops
  Ondanks zijn blessureleed zal de spits volgend jaar gewoon weer uitkomen in het witte tenue van FC Breukelen.

  Job van Geffen
  Een groot talent van onze club blijft ook. Hij maakt dit jaar vooral zijn minuten bij zaterdag 2, maar de verwachting is dat de ontwikkeling van Job zich voort borduurt bij het eerste elftal.

  Kengo Ishikawa
  Kengo kwam afgelopen winter over van derdedivisionist DVS uit Ermelo. Door persoonlijke contacten kwam Kengo bij Breukelen terecht om te werken aan zijn revalidatie en maakt een goede indruk bij onze FC en heeft besloten ook in het seizoen 19/20 op de Broekdijk te spelen.

  Mark Rutgers
  De 32-jarige verdediger gaat in het seizoen 19/20 aan zijn 5e seizoen beginnen bij FC Breukelen. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee! 


  Rachid Maamri
  Na vier jaar Magreb'90 kwam Rachid over naar FC Breukelen in de zomer van 2017. Hij noemde FC Breukelen toen een topploeg met aardige mensen. Wij zijn blij dat we Rachid ook volgend jaar kunnen bewonderen in het shirt van FC Breukelen.