• Update (Technische) JeugdCommissie (TJC)

  6 mei 2021
 • Beste Leden, jeugdleden en ouders/verzorgers,

  Het zal allen niet ontgaan zijn dat we op dit moment met de aanhoudende Corona beperkingen bezig zijn met het organiseren van leuke wedstrijden en evenementen voor onze voetballende jeugd. Het is erg mooi om te zien dat zowel de trainingsopkomst als ook de opkomst op de zaterdagen zo enorm hoog blijft.

  Ondertussen zijn we ook al begonnen met de inventarisatie voor het aankomende seizoen 2021/22. Natuurlijk hopen we dat het aankomende seizoen vrij zal zijn van Corona en daarmee de corona-beperkende maatregelen en dat we dus weer een heerlijke competitie kunnen spelen.

  De afgelopen weken en ook nog in de aankomende tijd spelen we - binnen de jaargangen - een aantal oefen- en proefwedstrijden waardoor we een goed beeld kunnen krijgen van onze voetbaltalenten. Op die manier, en met de informatie van trainers en coaches, willen we dan begin juni de teamindelingen voor het aankomende seizoen bekend kunnen maken. 

  Belangrijk is dat er geen enkele druk op de spelers wordt gelegd. Maar door iedereen te zien spelen hopen we nog beter passende indelingen te kunnen gaan maken. Ons beleid hierover kun je nalezen in het jeugdbeleidsplan dat op de site gepubliceerd is. Uiteraard kun je voor vragen contact met ons opnemen door een email te sturen aan: jeugdcommissie@fcbreukelen.nl

  Namens de (Technische) Jeugdcommissie
  Kim, Patrick, Maikel en Eugène