• Vertrek Mark Rutgers bij FC Breukelen

  9 mrt 2020
 • Beste leden en fans,

  Naar lang nadenken en veelvuldig overleg met zijn familie heeft Mark vorig week ons laten weten dat hij aan het eind van dit seizoen  FC Breukelen gaat verlaten. Deze beslissing viel Mark niet makkelijk. In de inmiddels 5 jaar waarin hij iedere week weer het prachtige wit van FC Breukelen verdedigt, heeft hij heel veel vrienden en fans gemaakt in Breukelen. Iedere week is Mark als captain een voorbeeld voor de rest van de club. Met passie, inzet en goed voetbal gaat hij voorop in de strijd om de 3 punten aan het eind van de wedstrijd in de tas te stoppen. Mark is dan ook een zeer waardevolle en gewaardeerde speler.

  Met zijn professionele instelling heeft hij de laatste jaren de ups en down van ons eerste elftal meegemaakt. De laatste twee jaren is Mark zeker medeverantwoordelijk dat de uit de eigen jeugd komende spelers tot vaste basisspelers zijn doorgegroeid. Als aanvoerder is hij een voorbeeld voor zijn jongere medespelers in elke wedstrijd en zeker ook tijdens de trainingsavonden! Samen met Daniel Kops is hij een zeer goede ambassadeur van onze club bij zowel de supporters als ook in de media.

  Mark kwam in 2015 van Ijsselmeervogels over naar onze club nadat hij daarvoor als professional in Ijsland en Vietnam heeft gevoetbald. 

  Mark woont met zijn vriendin en hun twee kinderen in Uithoorn en heeft de beslissing genomen samen met zijn vriend Jordi van Gelderen in Aalsmeer te gaan spelen. Het doet altijd een beetje pijn wanneer spelers van het kaliber Mark vertrekken bij je club, maar na bijna 5 mooie jaren kunnen we niet anders dan deze beslissing volledig begrijpen. Voor nu wensen wij Mark een hele goede afsluiting van dit seizoen en in de toekomst natuurlijke heel veel plezier, succes en geluk met zijn familie en bij FC Aalsmeer.

  Mark, namens onze club willen je nu alvast hartelijk danken voor al je inzet, je passie, je professionaliteit en je leiderschap. Gelukkig is het seizoen nog niet voorbij en kunnen we de laatste maanden dit seizoen nog van je als voetballer genieten.

   

  Jürgen Reiprich

  Voorzitter Stichting Topvoetbal FC Breukelen