• Voetbalpassie, spaar mee voor FC Breukelen!

  10 sep 2021
 • Activeer Voetbalpassie bij Albert Heijn en maak kans op prachtige prijzen!

  Samen met jullie zijn we hartstikke blij dat het voetbalseizoen eindelijk weer is begonnen! Na een lastig seizoen is het fantastisch jou weer te kunnen verwelkomen bij FC Breukelen.

  De coronacrisis heeft overal zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Daarom introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie om clubs financieel een steuntje in de rug te geven. Dit is een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken! 

  Hoe werkt het?
  Het werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas!

  Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en Breukelen FC te kiezen uit de lijst met verenigingen. Met jouw hulp kunnen we zorgdragen dat we aankomend seizoen ook de kleedkamers van het grijze gebouw kunnen renoveren. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat!

  Zo spaar je mee voor onze vereniging:

  1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar www.ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies voor Breukelen FC
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten
  4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten

  Win-win
  Wie mee spaart, maakt kans op mooie prijzen! Zoals een dag leven als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

  Help jij mee aan om de renovatie van de kleedkamers mogelijk te maken? Doe dan mee met het spaarprogramma!

  Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!

  Kijk voor meer informatie over Voetbalpassie op www.ah.nl/voetbalpassie.