• Voetbalspektakel voor de jeugd aan de Broekdijk-Oost

  2 mrt 2021
 • Een week voordat de voorjaarsvakantie begon stonden we nog op de schaats en daalde de temperatuur 's nachts tot -10 graden Celsius. Een week later draaide het weer volledig om en steeg de temperatuur tot 16 graden boven nul met een heerlijk voorjaarszonnetje. Ideale omstandigheden dus voor de voetbaldagen die gepland stonden op 22 en 23 februari voor de jeugd bij FC Breukelen.  Met 60 enthousiaste deelnemende kinderen was het een enorm voetbalfeest op het complex.
   
  Na in de ochtenden hard getraind te hebben aan de techniek, de co√∂rdinatie, de dribbel en het schot,  was het na de lunch tijd voor de zogenaamde Skill Games. Spelvormen waarbij de deelnemers punten konden scoren door middel van verschillende oefeningen. Gaten schieten, voetvolley, 50 meter sprint en zelfs de schotkracht is gemeten! 

  De stormbaan en het toernooi aan het einde van de dag maakte de dag helemaal compleet. Uitgeput, met rooie koppies en een voldaan gevoel verlieten de deelnemers het terrein met allen een welverdiend certificaat. 
   
  Al met al een zeer geslaagde dagen. Zien we jullie ook weer in de meivakantie?
  De trainers ontvangen jullie graag!