• Volle buit voor FC Breukelen in Amsterdam

  FC Breukelen heeft zaterdag ook competitiewedstrijd twee gewonnen. In Amsterdam was AFC de tegenstander. FC Breukelen gaat als koploper speelronde twee in na een klinkende overwinning op FC de Bilt. Net als vorig jaar is FC Breukelen de sterkste bij AFC.

  Het eerste half uur van FC Breukelen was er één om snel te vergeten. FC Breukelen was onzichtbaar. Veel onnodig balverlies en veel te veel ruimte dat wegegeven wordt, zorgt er voor dat AFC het eerste gevaar sticht. Met als gevolg dat een diagonale knal het doel invliegt en de 1-0 voor AFC op het scorebord komt te staan. Daarna heeft FC Breukelen het nog steeds lastig en komt het tien minuten voor de rust uit het niets op gelijke hoogte. Een goede vrije trap van Rachid wordt ingekopt door Abdel. Zijn eerste treffer voor FC Breukelen, en een hele belangrijke!

  In de rust worden er wat tactische aanpassingen gedaan in het elftal van Frans Schuitemaker, wat goed uitpakt. Direct heeft FC Breukelen grip op de wedstrijd en is het enkele keren gevaarlijk. FC Breukelen komt op voorsprong! Rachid stuurt de snelle Mike Versloot weg die de 1-2 binnen schiet. Vorig seizoen was Versloot ook al de uitblinker in Amsterdam, en is ook ditmaal trefzeker. FC Breukelen houdt ondanks een matige wedstrijd een goed gevoel over aan de wedstrijd. Een goede start van het seizoen, na drie overwinningen in de beker en twee overwinningen in competitie. Dat was vorig seizoen wel anders. 

  Deze overwinning is lekker en werd na afloop goed gevierd! 

  Zaterdag 1 is niet de enige ploeg die won. FC Breukelen 2 heeft CJVV 3 vernederd. Het werd maar liefst 10-0 en daarom staan zij op de eerste plek in de competitie.

  Volgende week moet FC Breukelen naar Zuidoostbeemster. Juist, lees dat nog maar eens na. ZOB is de tegenstander, zij zijn na twee wedstrijden nog puntloos in de eerste klasse A. Aftrap is 14:30!


  Overige uitslagen:
  ZOB 0-2 Roda ‘46
  csv B.O.L 0-1 sv Argon
  VV Woudenberg 0-4 VV Scherpenzeel
  SV Huizen 1-0 HCSV Zwaluwen ‘30
  FC De Bilt 2-2 VV Monnickendam

   

  Tussenstand:
  1. VV Scherpenzeel (2-6)

  2. FC Breukelen (2-6)
  3. SV Argon (2-6)
  4. VV Monnickendam (2-4)
  5. Roda ’46 (2-4)
  6. SV Huizen (2-4)
  7. HCSV Zwaluwen 30 (2-3)
  8. HSV de Zuidvogels (1-1)
  9. AFC Amsterdam (2-1)
  10. FC De Bilt (2-1)|
  11. WV HEDW (1-0)
  12. ZOB (2-0)
  13. csv BOL (2-0)
  14. VV Woudenberg (2-0)