• Nog wat goed te maken bij Argon

  Het leeft zeker nog bij de supporters en ons eerste elftal in de gedachten! De 0:2 nederlaag bij Argon nadat de scheidsrechter een direct doelpumt uiy een hoekschop van de huidige Assistent-traineer Tom Kalkhuis volkomen onterecht afkeurde en Argon in de laatste minuten scoorde! De pijn van die nederlaag leeft nog steeds bij onze selectie, dus onze mannen zijn uit op revanche. Intussen zijn beide clubs dit seozen in de subtop beland dus dat belooft op voorhand een spannende wedstrijd. En zeker in een streekderby als deze hoeft motivatie en energie nooit van ver te komen.

  Opvallend detail dit seozen is trouwens dat beide teams verrassend hoog tegen Zwaluwen verloren. Het belooft dus weer een mooie wedstrijd te worden. Met dezelfde instelling van vorige week zaterdag tegen de topper Scherpenzeel zit er zeker een goed resultaat voor ons vlaggenschip in. Trainer Frans Schuitemaker verwacht dan ook een goede wedstrijd en 3 punten mee te nemen naar Breukelen. Helaas ontbreken Okan Oczelik (knie operatie), Falco van Doorn (schorsing) en David van der Veld (blessure).

  Onze selectie voor morgen:

  Nick Turksma, Janthijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Nick van Tricht, Nino Scheenhart, Giorgio Moolenbeek, Rachid Maamri, Steve Blokland, Eser Ozkilit, Daniel Kops, Mike Versloot, Job van Geffen en Joery Knoop

  De scheidsrechter van dienst is:                      Robert Westland

  Veel succes morgen mannen!