• Voorbeschouwing | AFC - FC Breukelen

  Speelronde 9 alweer in de competitie en FC Breukelen gaat op bezoek in Amsterdam bij één van de titelkandidaten. AFC is de tegenstander. De huidige nummer twee van de competitie verloor vorig weekend de koppositie na een 1-0 nederlaag bij FC Aalsmeer.

  De positie van FC Breukelen is keurig. Met de negende plek staat de FC zes punten los van de nummer laatst en vijf punten achter op de nummer twee en tegenstander van zaterdag, AFC. Een stunt is mogelijk voor Breukelen want de ploegen zitten kort op elkaar. AFC heeft in deze competitie nog geen thuiswedstrijd verloren (2 gewonnen, 2 gelijk), dus het zal een pittige maar geen kansloze wedstrijd worden voor FC Breukelen. FC Breukelen won de laatste twee uitwedstrijden, dus aan vertrouwen geen gebrek.

  Vorige week wist FC Breukelen afstand te nemen van hekkensluiter Victoria. Mede door een hattrick van Mike Versloot, die kritisch was op zichzelf en toe gaf dat het er zelfs 5 of 6 moesten zijn. De spits is op dreef. Met vijf goals in de afgelopen twee uitwedstijden is hij de topscorer van het eerste elftal met zes goals.

  De wedstrijd tegen AFC staat onder leiding van de heer Barrales en start om 14:45 op Sportpark Goed Genoeg in Amsterdam.

  Selectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Rockx (D), Jantijn Augustin, Derrick Mensah, Nick van Nieuwkerk, Nik van Tricht, Giorgio Molenbeek, Roy Turksma, Tom Kalkhuis, Rachid Maamri, Mike Versloot, David van der Veld, Mark Rutgers, Eser Ozkilit, Nino Scheenhart.

  Overige wedstrijden:
  sv ARC -  WV-HEDW

  Zwaluwen ’30 - CSW
  DHSC - sv Argon
  FC Aalsmeer - Victoria
  sv Huizen - Roda ‘46
  csv BOL - HSV de Zuidvogels