• Voorbeschouwing | csv BOL - FC Breukelen

  De voorlaatste wedstrijd van het seizoen 2018/2019 staat op het programma. FC Breukelen ontloopt wij winst de nacompetitie en zal dat in het treffen met csv BOL moeten doen. 

  De ploeg uit Broek op Langedijk strijdt samen met Zwaluwen ‘30 om de vierde plek in de ranglijst. csv BOL is al vijf wedstrijden ongeslagen en zit dus in een goede vorm. Vorige week verloor FC Breukelen van titelkandidaat AFC. En zal met csv BOL, en volgende week hun directe concurrent Zwaluwen ‘30 twee lastige tegenstanders treffen.

  Speelronde drie van het seizoen kwam csv BOL op bezoek in Breukelen. Na een 1-5 en 7-1 nederlaag boekte FC Breukelen tegen BOL de eerste overwinning van het seizoen. Een spektakelstuk op de Broekdijk. Met 5-1 werd BOL terug naar Broek op Langedijk gestuurd, door een ijzersterk FC Breukelen.

  Selectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D), Nick van Nieuwkerk, Jantijn Augustin, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Tom Kalkhuis, Tom van der Horst, Sven Kolle, Falko van Doorn, Derrick Mensah, Giorgio Molenbeek, Nino Scheenhart en Mike Versloot.

  Mike Versloot keert terug in de selectie van FC Breukelen na een vakantie. Mark Rutgers is nog steeds afwezig door zijn blessure.

  De wedstrijd tussen csv BOL en FC Breukelen begint om 14.30 op Sportcomplex BOL en staat onder leiding van de heer Kraak. Hij zal geassisteerd worden door de heer Plak en Jan Schaar.

  Overige wedstrijden:
  14.30: Zwaluwen ‘30 - AFC
  14.30: DHSC - WV-HEDW
  14.30: sv Huizen - CSW
  14.30: sv ARC - Roda ‘46
  14.30: Victoria - HSV de Zuidvogels
  14.30: FC Aalsmeer - sv Argon