• Voorbeschouwing | DHSC - FC Breukelen

  Ongetwijfeld zullen er revanchegevoelens opkomen als er aan DHSC gedacht wordt. De tegenstander van morgen (zaterdag 9 februari), kwam op bezoek in Breukelen in speelronde 1 van deze competitie. FC Breukelen begon met een 1-5 nederlaag. Een valse start voor onze mannen, maar FC Breukelen staat nu slechts op twee punten achterstand van de Utrechters, die op de tweede plaats staan.

  Twee overwinningen in twee wedstrijden. Een top start voor FC Breukelen, die nu een lastige eerste uitwedstrijd van het nieuwe jaar te wachten staat. Één van de titelkandidaten, DHSC begint aan haar tweede wedstrijd van 2019. Na een aflasting en een knappe 1-2 overwinning bij koploper ARC maken zij het heel spannend. Ook voor FC Breukelen, die hierdoor drie punten inloopt op de koploper.

  De wedstrijd DHSC - FC Breukelen begint om 14:30 op Sportpark Thorbecke in Utrecht. Het duel staat onder leiding van de arbiter de heer Hardeman met zijn assistenten de heer Baas en de heer van Gurp.

  Selectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D), Tom van der Horst, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Falko van Doorn, Roy Turksma, Jantijn Augustin, Nino Scheenhart, Tom Kalkhuis, Giogio Molenbeek, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Sven Kolle.

  Overige wedstrijden:
  Zwaluwen '30 - csv BOL
  HSV de Zuidvogels - WV HEDW
  sv ARC - AFC
  FC Aalsmeer - Roda '46
  sv Argon - sv Huizen
  Victoria - CSW