• Voorbeschouwing FC Aalsmeer - FC Breukelen

  Na een weekend vrij te hebben gehad gaat speelronde 18 van start in de eerste klasse A. FC Breukelen is niet meer het team waarvan de verwachting is dat het tegen degradatie zou vechten. Er wordt serieus omhoog gekeken door het team van Frans Schuitemaker. Het staat dicht op elkaar maar door de goede prestaties kan FC Breukelen zich zo goed als veilig rekenen. Dan moet er eerst van FC Aalsmeer worden gewonnen om de concurrentie nog verder achter zich te laten en nog dichter bij de top 5 in de competitie te komen.

  Nog geen nederlagen voor FC Breukelen dit kalender jaar. Een buitengewoon goede prestatie. Twee weken geleden werd er iets geflatteerd met 1-4 gewonnen dankzij een hatrrick van Mike Versloot. Hij is gretig om ook weer deze uitwedstrijd het team te helpen met zijn productiviteit. 

  De tegenstander van FC Breukelen, FC Aalsmeer bezet momenteel de elfde plek op de ranglijst. Zij hebben twee punten meer dan de nummer een na laatst en hebben de punten hard nodig om te handhaven. Bij winst, wordt het gat met FC Breukelen, de huidige nummer zes, verkleind naar zeven punten. FC Breukelen moet dus weer de stoute schoenen aantrekken en scherp voor de dag komen om deze tegenstander opzij te zetten. Bij winst gaat FC Breukelen inlopen op de concurrentie. DHSC-AFC staat dit weekend op het programma. Dat is de wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 van de ranglijst. Zij staan beide op 33 punten na 17 speelrondes. Zeven punten meer dan FC Breukelen.


  Een nieuwe naam in de selectie van FC Breukelen. Jesse Schreurs zal Sam Stellingwerf als reservekeeper gaan vervangen. Jesse Schreurs begon het jaar als keeper van het Zaterdag 4 en maakt sinds december zijn minuten voor zaterdag 3 en de onder 23.   Selectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Jesse Schreurs (D), Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Falko van Doorn, Jantijn Augustin, Nino Scheenhart, Giorgio Molenbeek, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Sven Kolle, Mike Versloot, Roy Turksma

  Overige wedstrijden:
  sv ARC - CSW
  WV-HEDW - Roda '46
  HSV de Zuidvogels - sv Argon
  DHSC - AFC
  csv BOL - sv Huizen
  Victoria - HCSV Zwaluwen

  De wedstrijd tussen FC Aalsmeer en FC Breukelen gaat om 14:30 van start en staat onder leiding van de heer Bos.