• Voorbeschouwing FC Breukelen 1 en FC Breukelen 2

  22 nov 2019
 • Monnickendam wacht!

  Morgen gaan onze mannen naar Monnickendam. Het gaat het om 3 hele belangrijke punten om de afstand naar Monnickendam uit te bouwen. Helaas kan trainer Frans Schuitemaker niet over een gehele fitte elftal beschikken. Zoals vorige week gemeld is Okan Ozcelik voorlopig uitgeschakeld in verband met een aanstaande meniscusoperatie.Helaas is ook David van der Veld nog niet voldoende hersteld dus hij zal deze week de wedstrijd langs de kant moeten bekijken. Ezer Ozkilik ontbrak deze week op de training vanwege ziekte, we hopen dat hij morgen weer inzetbaar is.

  Daartegenover staat dat er morgen weer drie jongens uit onze eigen opleiding op de bank plaats nemen te weten:  Jordi Grilk, Levi van Riet en Jack Ramaker!

  De aftrap is om 14.30 h. Kun je er niet naar toe om onze mannen aan te moedigen, dan is de wedstrijd natuurlijk te volgen op voetbal.nl. 

  Onze selectie voor morgen:

  Nick Turksma, Jack Ramaker, Janthijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Nick van Tricht,  Nino Scheenhart,Giorgio Moolenbeek, Falco van Doorn, Rachid Maamri, Steve Blokland,Eser Ozkilit, , Daniel Kops, Mike Versloot, Jordi Grilk en Levi van Riet

   

  FC Breukelen 2 uit bij CSW

  Vorige week wisten onze jongens van het tweede een hele knappe overwinning te boeken in en tegen Houten. De wedstrijd werd met een 1-2 overwinning afgesloten en met 3 punten in de tas was het een prettige terugreis naar Breukelen. Deze week heeft ons tweede weer een mooie derby op het programma uit bij CWS. Maar na de mooie pot van vorige weken kunnen ze met zelfvertrouwen het veld in, dus we gaan op voorhand uit van een goed resultaat!

  De aftrap is om 14.45 h!

   

  Veel succes allemaal