• Voorbeschouwing FC Breukelen 1 en FC Breukelen 2

  8 nov 2019
 • Schuitemakers ploeg heeft wat recht te zetten!

  Het was vorige week helaas niet goed wat ons elftal in Woudenberg liet zien. Onze mannen hebben dit weekend daarom wat recht te zetten. Dus gedurende afgelopen week is er dan ook keihard getraind om morgen thuis tegen Zwaluwen 30 weer goed voetbal te laten zien. Frans Schuitemaker kan over de hele selectie beschikken omdat Nino Scheenhart en Okan Oczelik ppk weer fit zijn! De aftrap is morgen om 14.30 h, uiteraard op de Broekdijk-Ooost.

  Onze selectie voor morgen:

  Nick Turksma, Jesse Schreurs, Janthijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Nick van Tricht, David van der Veld,  Nino Scheenhart,Giorgio Moolenbeek, Falco van Doorn, Rachid Maamri, Steve Blokland,Eser Ozkilit, Abdel Zouzou, Daniel Kops, Mike Versloot en Okan Oczelik

  Scheidsrechter:      Xander Stoffer

  Pupil van de week: Rick Gruijters 

  Penaltybokaal:       JO-9

   

  FC Breukelen 2 ontvangt JSv Nieuwegein

  Na de uitstekende overwinning vorige week bij en tegen DHSC, mag ons tweede het deze week opnemen tegen de nummer 4 van de competitie JSV Nieuwegein. Op voorhand is dit zeker een zware potje, maar trainer Anthony Moleman en zijn staf hebben het volste vertrouwen in hun elftal om deze wedstrijd tot een goed resultaat te brengen. En niet allen de trainer en staf hebben dat, ook de trouwe volgers en fans van ons jonge elftal kijken uit naar een driepunter morgen.

  De aftrap is om 12.00 h onder leiding van scheidsrechter Ewoud van der Putte.