• Voorbeschouwing FC Breukelen 1 - Scherpenzeel 1

  29 nov 2019
 • Het wordt een pittig weekend.

  Het waren een paar moeizame weken de afgelopen weken. De resultaten waren na een aantal nederlagen niet om over naar huis te schrijven. Maar vorige week was er gelukkig een volkomen verdiende overwinning in Monnickendam. De uitwedstrijd werd zeer overtuigend gewonnen en de 2-4 einduitslag had met een beetje meer geluk nog veel hoger kunnen uitvallen.

  Deze week heeft trainer Frans Schuitemaker hard gewerkt met onze mannen om ze voor te bereiden op de wedstrijd van morgen tegen mede-koploper Scherpenzeel. Scherpenzeel staat in punten gelijk met VV-HEDW aan kop van West 1 A, slechts een paar doelpunten verwijderd van 1e plek. Als promovendus haalde Scherpenzeel knap de 1ste periode binnen onder leiding van de ons bekende Duitse trainer J├╝rgen Schefczik (NSC Nijkerk, Bennekom). Onze mannen zijn dus gewaarschuwd voor deze sterke tegenstander morgen! Helaas ontbreken Okan Oczelik (blessure) en Falco van Doorn (schorsing)! De aftrap op de Broekdijk-Oost is om 14.30 uur.

  Onze selectie voor morgen bestaat uit de volgende jongens:

  Nick Turksma, Levi Las van Bennekom, Janthijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Nick van Tricht, David van der Veld,  Nino Scheenhart, Giorgio Moolenbeek, Rachid Maamri, Steve Blokland,Eser Ozkilit, Daniel Kops, Mike Versloot, Job van Geffen en Joery Knoop

  Scheidsrechter:                      Roel Vermaat

  Pupiel van de week:               Jan-Pieter van Zandvoort

  Penaltybokaal:                       JO11-2

  Kom dus allemaal onze jongens aanmoedigen, ze kunnen alle support morgen heel goed gebruiken!