• Voorbeschouwing FC Breukelen 1 - ZOB 1

  6 mrt 2020
 • Na een geplande pauze van 3 weken met een midweekse oefenwedstrijd tegen De Meern mogen onze mannen morgen weer de kunstgraswei in. Het is essentieel voor de laatste periode dat onze jongens morgen fit en scherp aan de wedstrijd beginnen!

  Onze tegenstander ZOB uit Zuidoostbeemster staat momentaan 10de met 18 punten. De uitwedstrijd einidigde in een 2:2  gelijkspel na een 1:2 ruststand. Het was een spannende wedstrijd met een uiteindelijk dikverdiend punt voor FC Breukelen. Morgen is een punt tegen ZOB echter niet genoeg. Willen we de aansluiting bij de top in de competie houden, dan zal er gewonnen moeten worden, dus alle reden om te knallen morgen. 

  De technische staf beschikt gelukkig over een bijna fitte selectie. Okan Oczilik wordt volgend week weer verwacht vooreen revalidatie training met onze fysio Swan Tan. Het gaat de goede kant op met Okan en daar zijn we hartstikke blij mee. Job van Geffen en Jordi Grilk zijn deze week weer aangesloten bij de selectie. Morgen maken zij allebei hun rentree in het tweede.

  Onze selectie voor morgen bestaat uit de volgende spelers:

  Nick Turksma, Jack Ramaker, Jantijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Nick van Tricht, Mark Rutgers, Falco van Doorn, Nino Scheenhart, Giorgio Moolenbeek, Rachid Maamri, Steve Blokland, Eser Ozkilit, Daniel Kops, Mike Versloot, David van der Veld

   

  De scheidsrechter van dienst is: de heer R. Luinge

  De wedstrijdbal wordt gesponsord door: Dames Bridge Breukelen

  De pupil van de week is:                       Laurent den Boer

  Penaltybokaal:                                     JO14-1

   

  Winnen morgen mannen, als het een beetje meezit dan kun je na de wedstrijden morgen zo maar richting de top 3 gaan! Kom dus allemaal naar de Broekdijk Oost om onze mannen aan te moedigen.