• Voorbeschouwing FC Breukelen 1

  13 dec 2019
 • De laatste voor de winterstop tegen Zuidvogels

  Na de goede resultaten van de afgelopen weken (vorig week bij Argon een ietwat gelukkige overwinning maar wat maakt het uit) moet het team van hoofdcoach Frans Schuitemaker nogmaals alle reserves uit zich zelf halen in de wedstrijd morgen tegen Zuidvogels. Zuidvolgens is een nooit te onderschatten tegenstander tegen wie we de afgelopen seizoenen regelmatig hebben moeten spelen, dus we kennen ze goed.

  Ons eerste staat op dit moment op de 5e plek met 18 punten uit 11 wedstrjiden. Zuidvogels staat 9e met 14 uit 11. Met een overwinning van onze mannen slaan ze op de ranglijst een enorm gat tussen ons en Zuidvogels, bij een overwinning van de Huizenaren gaan ze ons weer in de nek hijgen. Alle reden dus om morgen de 3 punten op de Broekdijk Oost te houden. 

  De gasten uit Huizen speelt thuis goede wedstrijden en uit af en toe wisselvallig. Alle reden voor onze mannen om scherp te zijn morgen.

  Falco van Doorn keert na zijn twee weken schorsing weer terug in de selectie. Helaas ontbreken nog steeds Okan Oczelik (knie operatie eind januari 2020) en David van der Veld (blessure)!

  Onze selectie voor morgen:

  Nick Turksma, Jesse Schreurs, Janthijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Nick van Tricht, Falco van Doorn, Nino Scheenhart, Giorgio Moolenbeek, Rachid Maamri, Steve Blokland, Eser Ozkilit, Daniel Kops, Mike Versloot, Job van Geffen en Joery Knoop

  De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Jesse Knetsch.

  De pupil van de week is deze week: Renzo Mulder

  Deelnemer in de penaltybokaal: JO11-1

  Genoeg reden om morgen weer op de Broekdijk te zijn dus!