• Voorbeschouwing | FC Breukelen - AFC

  Het einde van de competitie is in zicht. FC Breukelen heeft nog drie wedstrijden voor de boeg, waarvan twee thuisduels. De eerste van de drie is AFC uit Amsterdam.

  Na twee weken geen competitievoetbal en een gewonnen oefenwedstrijd maakt FC Breukelen zich op voor de eindfase. FC Breukelen kan morgen definitief veilig zijn als het zelf wint en de concurrenten punten verspelen.

  Met slechts vier punten in de laatste zes competitieduels bungelt FC Breukelen onderaan in periode 3. Geen beste periode, waarin FC Breukelen de goede vorm uit periode 2 niet vast wist te houden en het tot het laatse moment spannend blijft. De laatste wedstrijden was al een stuk beter en lag het niet aan de inzet en de beleving van de spelers. Tegen AFC boekte FC Breukelen eind november een zeer verrassende overwinning, 0-3.

  Tegenstander AFC staat op de tweede plek en strijd met DHSC en sv ARC om het kampioenschap. Het zondagelftal van AFC wist afgelopen weekend in de Tweede Divisie de titel te pakken. Bij de Amsterdammers zijn ze gebrand om na het zondagteam ook de titel te pakken in de zaterdagklasse en hierdoor te promoveren naar de hoofdklasse.

  Voor FC Breukelen staan drie hele belangrijke wedstrijden tegen drie in de top 5 geklasseerde teams. In ieder geval genoeg uitgerust om de eindsprint te zetten en vol vertrouwen om in de laatste wedstrijden de nodige punten te pakken.

  Wedstrijdselectie FC Breukelen
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D), Nick van Nieuwkerk, Jantijn Augustin, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Roy Turksma, Tom Kalkhuis, Tom van der Horst, Sven Kolle, Falko van Doorn, Derrick Mensah, Giorgio Molenbeek en Nino Scheenhart


  Overige wedstrijden:
  14.30: HSV de Zuidvogels - csv B.O.L.
  14.30: CSW - HCSV Zwaluwen '30
  14.30: WV-HEDW - sv ARC
  14.30: sv Argon - DHSC
  15.00: Roda '46 - sv Huizen
  15.00: HFC Victoria - FC Aalsmeer

  De wedstrijd tussen FC Breukelen en AFC staat onder leiding van de heer P. Raven en zal geassisteerd worden door de heer de Reus en de heer Westland. De aanvang is 14.30. De wedstrijdbal wordt gesponsord door Muntstad.