• Voorbeschouwing | FC Breukelen - CSW

  Na een weekend vrij te zijn geweest staat speelronde 21 van eerste klasse A op het programma voor FC Breukelen. Met nog zes wedstrijden op het programma nadert het einde van de competitie. Waar FC Breukelen eerst stabiel en zeker leek, moet in de eindfase nog even flink aan de bak om niet alsnog onderin de competitie te eindigen. 

  Het moet gaan afrekenen met directe concurrent CSW uit Wilnis. CSW staat twee plekken onder FC Breukelen, met drie punten minder. Het verschil met de nummer een na laatst WV-HEDW is slechts vier. Na drie nederlagen op rij zal FC Breukelen zich moeten revancheren. Het eigen publiek is kostelijk vermaakt de afgelopen maanden, maar een mindere periode zorgt weer voor de nodige spanning in de strijd om handhaving in de eerste klasse.

  De selectie van FC Breukelen is zo goed als rond. Intern zijn er met de hele selectie gesprekken gevoerd over het volgende seizoen. Het eerste elftal is zo goed als rond. Binnenkort verwachten wij nog een versterking. Wij houden jullie op de hoogte via de website en social media kanalen.

  Daniël Kops zien we terug in de wedstrijdselectie. Na lang blessureleed keert hij terug in de selectie van het eerste.

  Wedstrijdselectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D), Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Jantijn Augustin, Nino Scheenhart, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Roy Turksma, Tom Kalkhous, Raoul Sam-Sin, Tom van der Horst, Derrick Mensah, Daniël Kops

  Overige wedstrijden:
  14.30: DHSC - HSV de Zuidvogels
  14.30: BOL - Victoria
  14.30: HCSV Zwaluwen '30 - Roda '46
  14.30: sv Huizen - WV-HEDW
  14.30: sv ARC - FC Aalsmeer
  14.45: AFC - sv Argon

  De wedstrijd tussen FC Breukelen en CSW begint om 14:30 en staat onder leiding van de heer Gommans. Hij wordt geassisteerd door de heer van Katwijk en de heer van Ingen. 

  De wedstrijdbal wordt gesponsord door Argus.