• Voorbeschouwing FC Breukelen - HSV de Zuidvogels

  Onder winderige omstandigheden werd er vorige week na lange tijd weer een wedstrijd verloren. Met 1-0 verliezen in en tegen Aalsmeer kan beschouwd worden als duur puntenverlies. FC Breukelen ziet de concurrentie naderen en kan tegen HSV De Zuidvogels, de nummer 11 van de competitie de nederlaag van vorige week wegspoelen.

  Half jaar geleden boekte FC Breukelen haar tweede overwinning van het seizoen, in de uitwedstrijd tegen de tegenstander van deze speelronde, HSV de Zuidvogels. Het was het kantelpunt in de competitie voor FC Breukelen. 0-2 in de uitwedstrijd, wat de eerste uitoverwinning dit seizoen betekende. 

  De tegenstander, die elfde staat ging vorige week 1-4 op eigen veld onderuit tegen sv Argon. Zuidvogels staat zes punten achter FC Breukelen. Winst is dus noodzakelijk om zo goed als veilig te zijn. FC Breukelen is door de nederlaag vorige week een punt verder gaan achterlopen op de top 5. De nummer 5, Zwaluwen gaat op bezoek bij de nummer 2 ARC en de nummer 3 en 4 Roda'46 en DHSC spelen tegen elkaar. Dit betekent dat FC Breukelen bij winst weer kan inlopen. 

  Wedstrijdselectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D)
  Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Falko van Doorn, Jantijn Augustin, Nino Scheenhart, Giorgio Molenbeek, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Sven Kolle, Mike Versloot, Roy Turksma, Tom Kalkhuis. 

  Overige wedstrijden:
  14.30:   
  Zwaluwen '30 - sv ARC
  14.30:   CSW - WV-HEDW
  14.30:   sv Argon - Victoria
  14.45:   AFC - csv BOL
  15.00:   Roda '46 - DHSC

  De wedstrijd tegen De Zuidvogels begint om 14:30 op onze eigen sportpark en staat onder leiding van de heer Greveling. De wedstrijd bal wordt gesponsord door Pfoster Sport.