• Voorbeschouwing | FC Breukelen - sv ARC

  Zaterdag 16 februari 2019, speelronde 16 in de eerste klasse A. Voor FC Breukelen weer een zware wedstrijd op het programma. sv ARC uit Alphen aan de Rijn is de tegenstander. sv ARC staat bovenaan in de competitie, maar één wedstrijd meer in de benen. 

  Nadat FC Breukelen 1-1 tegen de nummer twee DHSC speelde is er nog het volle vertrouwen bij FC Breukelen. FC Breukelen is bezig aan een goede reeks. Sinds 20 oktober 2018, werd er alleen van sv Huizen verloren (1-3). Dit toont aan dat de huidige FC Breukelen selectie enorm boven de verwachtingen presteert. 

  Eerder dit seizoen was sv ARC - FC Breukelen een dag om snel te vergeten voor Breukelen. Een totale off-day. Er werd met maarliefst 7-1 verloren. Een nederlaag die nog steeds zichtbaar is in het doelsaldo. 

  FC Breukelen heeft een mooi vooruitzicht als er gewonnen wordt. Het komt op slechts twee punten van de koploper vandaan terwijl het momenteel 9e staat. 

  Selectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D), Tom van der Horst, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Falko van Doorn, Jantijn Augustin, Nino Scheenhart, Tom Kalkhuis, Giorgio Molenbeek, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Sven Kolle, Mike Versloot

  De wedstrijd staat onder leiding van de heer G. D'Onorio. De aanvang is 14:30. De wedstrijdbal wordt gesponsord door de Dames Bridge Club.