• Voorbeschouwing | FC Breukelen - Victoria

  Speelronde 14 en de tweede (thuis) wedstrijd na de winterstop staat op het programma op zaterdag 2 februari. Victoria uit Loosdrecht is de tegenstander op de Broekdijk.

  Nadat er door sneeuwval de uitwedstrijd tegen WV-HEDW werd afgelast was er dus een rustweek voor de selectie. Twee weken geleden blonk de gehele selectie uit door SV Argon op eigen veld met 4-0 te verslaan. FC Breukelen ontvangt daarom ook met veel vertrouwen de hekkensluiter in de competitie, Victoria.

  De uitwedstrijd in Loosdrecht die gespeeld werd in november van het afgelopen kalenderjaar werd spectaculair gewonnen met 3-4. Mike Versloot was met een hattrick de man van de wedstrijd. Mike Versloot, was geschorst tegen SV Argon, maar keert weer terug in de wedstrijdselectie van FC Breukelen. 

  Nik van Tricht
  FC Breukelen verdediger Nik van Tricht zal dit jaar niet meer in actie komen voor FC Breukelen. Hij gaat een half jaar in het mooie Barcelona stage lopen. Wij wensen Nik heel veel succes. Misschien dat ze in Camp Nou nog een plek voor je hebben? 

  Wedstrijdselectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Rockx (D), Tom van der Horst, Nick van Nieuwkerk, Derrick Mensah, Mark Rutgers, Falko van Doorn, Roy Turksma, Jantijn Augustin, Nino Scheenhart, Tom Kalkhuis, Jesse van Riet, Giorgio Molenbeek, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Mike Versloot, Kengo Ishikawa.

  Overige wedstrijden:
  CSV BOL - WV HEDW
  SV Huizen - SV ARC
  Zwaluwen '30 - DHSC
  CSW - SV Argon
  AFC - FC Aalsmeer
  Roda '46 - HSV de Zuidvogels

  De wedstrijdbal van FC Breukelen - Victoria wordt gesponsord door Van Dijk Uitvaartdienst

  De aanvang van de wedstrijd is 14:30 en wordt geleid door de heer P. Raven en wordt geassisteerd door de heer van Ingen en de heer Pieterse.