• Voorbeschouwing FC Breukelen - VV HEDW

  24 jan 2020
 • Na een goede voorbereiding gaat de 2e seizoenshelft ook voor ons eerste weer van start. In de winterstop is er hard gewerkt om te zorgen dat de resultaten in de 2e seizoenshelft nog beter zijn dan in de 1e helft. Met een 6e positie op de ranglijst en een overzichtelijke achterstand op nummer 2 zit er zeker meer in het vat voor ons eerste dan de huidige 6e plaats. Tegelijkertijd is de voorsprong op de achtervolgers heel klein. De huidige nummer 11 staat maar 3 punten achter ons vlaggenschip, we kunnen dus spreken van een hele brede middenmoot. De indrukken na de pittige voorbereiding in de winterstop zijn heel positief. De oefenduels zijn allemaal prima verlopen, we verwachten morgen de koploper WV-HDEW dus ook onder druk te kunnen zetten.

  Zowel wij als de gasten van VV HEDW hebben dezelfde hoofdsponsor ING. Des te meer reden dat ons elftal er alles aan zal doen om de drie punten thuis te houden!

  Onze selectie voor morgen bestaat uit de volgende spelers:

  Nick Turksma, Levi Las van Bennekom, Janthijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Nick van Tricht, Falco van Doorn, Nino Scheenhart, Giorgio Moolenbeek, Rachid Maamri, Steve Blokland, Eser Ozkilit, Daniel Kops, Mike Versloot, Job van Geffen, Levi van Riet en Joery Knoop

  Scheidsrechter:                      Paul Lips

  Pupil van de week:                 Sebastian Boelen

  Penaltybokaal:                       JO13-2

  Sponsor van de wedstrijdbal:  Jumbo Borgers uit Breukelen.

   

  Succes mannen, we rekenen erop dat jullie de 3 punten in Breukelen houden!