• Voorbeschouwing | FC Breukelen - Zwaluwen '30

  De laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2018/2019 is een thuiswedstrijd voor FC Breukelen. Vorige week in de uitwedstrijd in Broek op Langedijk tegen csv BOL werd ondanks een nederlaag vroegtijdig handhaving veilig gesteld. Op het programma staat de wedstrijd tegen HCSV Zwaluwen '30 uit Hoorn. Zij strijden samen met csv BOL nog om de vierde plek in de ranglijst.

  Het is niet alleen de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, het is ook voor een aantal spelers de laatste in het shirt van FC Breukelen. Waar de ene een andere funcite binnen FC Breukelen gaat bekleden, zal de ander een nieuwe (sportieve) uitdaging tegemoet gaan.

  Voor FC Breukelen is het een zaak om voor het eigen publiek het seizoen rooskleurig met drie punten af te sluiten. We kunnen terugkijken op een jaar met pieken en dalen. Een seizoen die slecht gestart werd, gevolgd door een reeks wedstrijden van twaalf met maar één nederlaag. Deze goede vorm werd in de eindsprint niet doorgetrokken. Ondanks dat heeft FC Breukelen zijn doel van het seizoen behaald: vroegtijdig veilig zijn. Met een plek in de middenmoot, en lange tijd serieuze tegenstand te hebben geboden voor de bovenste plekken, is het al met al een prima jaar geweest.

  Morgen zal er nog eenmalig volle bak gegaan worden door de mannen! We hopen jullie massaal te verwelkomen langs de zijlijn. 

  Wedstrijdselectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D), Nick van Nieuwkerk, Jantijn Augustin, Rachid Maamri, Eser Ozkilit, Roy Turksma, Tom Kalkhuis, Tom van der Horst, Derrick Mensah, Giorgio Molenbeek, Nino Scheenhart, Daniël Kops, Mike Versloot, Kengo Ishikawa, Sven Kolle

  De wedstrijd tussen FC Breukelen en Zwaluwen '30 begint om 14:30 op ons eigen sportpark aan de Broekdijk. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Akkaya. 

  De wedstrijdbal wordt gesponsord door Meerkerk Busreizen.

  Overige wedstrijden eerste klasse A:
  14.30: HSV de Zuidvogels - FC Aalsmeer
  14.30: WV-HEDW - Victoria
  14.30: Roda'46 - csv BOL
  14.30: CSW - DHSC
  14.30: AFC - sv Huizen
  14.30: sv Argon - sv ARC