• Voorbeschouwing | Roda '46 - FC Breukelen

  Na de aankondiging van twee nieuwe spelers voor het komende seizoen, wordt er met de huidige spelers nog ‘gewoon’ gestreden om de hoogst mogelijke positie in de ranglijst. Roda’46 uit Leusden is de tegenstander.

  FC Breukelen toonde weer het spel wat gehoopt en verwacht werd in de 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen CSW uit Wilnis. Eser Ozkilit nam alle vier de duels op zijn rekening, en kroonde zich tot de grote man die wedstrijd. 

  De thuiswedstrijd tegen Roda’46 eindigde in 1-1. FC Breukelen treft daarom ook een gelijkwaardige ploeg die net als FC Breukelen strijd om dezelfde plekken in de ranglijst. Een driepunter voor FC Breukelen zal daarom voor de ploeg van Frans Schuitemaker een goede stap vooruit zijn, aangezien Roda’46 twee plekken boven FC Breukelen staat met een verschil van twee punten.

  Bij Roda’46 zal FC Breukelen een oud bekende treffen. Mitchell van der Veer speelt voor de ploeg uit Leusden. Mitchell speelde op jongere leeftijd voor onze FC. 

  Wedstrijdselectie FC Breukelen:

  Nick Turksma, Sam Stellingwerf, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Jantijn Augustin, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Roy Turksma, Tom Kalkhuis, Raoul Sam-Sin, Tom van der Horst, Daniël Kops, Sven Kolle, Falko van Doorn

  De wedstrijd tussen Roda’46 en FC Breukelen start om 15:00 en staat onder leiding van de heer Tol.

  Overige wedstrijden:
  14.30: FC Aalsmeer - DHSC
  14.30: HSV de Zuidvogels - sv Huizen
  14.30: CSW - AFC
  14.30: WV-HEDW - HCSV Zwaluwen’30
  14.30: sv Argon - CSV B.O.L
  15.00: Victoria - sv ARC