• Voorbeschouwing | sv Argon - FC Breukelen

  Speelronde 20 staat op het programma in de eerste klasse A. FC Breukelen zal zich moeten herpakken na twee nederlagen op rij (1-0 van FC Aalsmeer en 2-0 van De Zuidvogels). sv Argon is een directe tegenstander van FC Breukelen. Ze staan op de zesde plek, één plek hoger dan FC Breukelen

  FC Breukelen krijgt te maken met een team waar de laatste periode veel over is geschreven in de media. Ondanks alle rumour binnen sv Argon, wonnen de Mijdrechters de afgelopen twee duels met 4-1. Die lijn zullen zij ongetwijfeld door willen trekken tegen FC Breukelen en daardoor het verschil zes punten maken. Het is dus zaak voor Breukelen om op zijn scherpst te zijn om niet verrast te worden. 

  FC Breukelen leek voor de twee nederlagen in een goede positie te staan om zo goed als veilig te zijn. Het gat met de nummer 12 CSW is nu slechts vier punten. Er komen nog cruciale wedstrijden waarin er met concurrentie afgerekend kan worden.


  Wedstrijdselectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D), Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Falko van Doorn, Jantijn Augustin, Nino Scheenhart, Giorgio Molenbeek, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Mike Versloot, Roy Turksma, Tom Kalkhuis, Job van Geffen

  Overige wedstrijden:
  14.30: HSV de Zuidvogels - Zwaluwen '30
  14.30: FC Aalsmeer - csv BOL
  14.30: DHSC - sv ARC
  14.30: WV-HEDW - AFC
  15.00: Victoria - sv Huizen
  15.00: Roda '46 - CSW 

  De wedstrijd tussen sv Argon en FC Breukelen begint om 14.30 op Sportpark Argon. Deze wedstrijd staat onder leiding van de heer Akkaya en zal geassisteerd worden door de heer Baas en de heer Ditmarsch.