• Voorbeschouwing SV Huizen - FC Breukelen

  19 apr 2019
 • Voorbeschouwing | sv Huizen - FC Breukelen

  Terwijl bijna ieder jeugd en seniorenteam vrij is dit weekend wordt er in de eerste klasse A ‘gewoon’ gevoetbald. De weersvoorspelling dit paasweekend zijn fantastisch, en de temperaturen zijn gunstig voor een lekkere voetbalmiddag.

  FC Breukelen treft met sv Huizen een directe concurrent op de ranglijst. Beide teams hebben 30 punten uit 22 wedstrijden. De Huizenaren staat op doelsaldo boven FC Breukelen. Beide teams, die theoretisch gezien nog kans maken op plek 12 en 13. Winst zal een grote stap richting directe handhaving zijn. Met vier punten achterstand op de nummer 5 mag er ook nog stiekem gehoopt worden op puntverlies van de bovenste concurrenten. Maar dan moet er zelf gewonnen worden uiteraard. FC Breukelen pakte de afgelopen twee wedstrijden vier belangrijke punten, dus zal op zijn scherpst zijn om er nog drie bij te schrijven. Kortom, een zeer belangrijke wedstrijd. FC Breukelen moet het zonder Eser Ozkilit doen. Hij is geschorst.

  Wedstrijdselectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D), Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Jantijn Augustin, David van der Veld, Kengo Ishikawa, Roy Turksma, Tom Kalkhuis, Raoul Sam-Sin, Tom van der Horst, Falko van Doorn, Job van Geffen, Sven Kolle, Daniël Kops, Mike Versloot

  De wedstrijd tussen sv Huizen en FC Breukelen wordt om 14:30 afgetrapt op Sportpark Wolfskamer en zal geleid worden door de heer Barrales met zijn assistenten de heer Apperlo en de heer Hornes.

  Overige wedstrijden eerste klasse A:
  14.30 csv B.O.L. - CSW
  14.30: FC Aalsmeer - WV-HEDW
  14.30: DHSC - Victoria
  14.30: HCSV de Zwaluwen’30 - sv Argon
  14.30: sv ARC - HSV de Zuidvogels
  14.45: AFC - Roda ‘46