• Voorbeschouwing | WV-HEDW - FC Breukelen

  Weinig wedstrijden dit weekend op het programma voor de FC Breukelen teams. Het is inhaalweekend, dus treed FC Breukelen aan tegen WV-HEDW uit Amsterdam. Deze wedstrijd werd begin dit jaar afgelast door sneeuwval. 

  Vier maanden terug stond deze wedstrijd ook op het programma in Breukelen. Beide teams moesten toen de punten verdelen en die wedstrijd eindigde toen in een 1-1 gelijkspel. Beide teams zitten momenteel in een totaal andere situatie. FC Breukelen kijkt stiekem omhoog naar de hooggeklasseerde teams, en WV-HEDW strijdt tegen degradatie. De Amsterdammers zijn bezig aan een wisselvallig seizoen. De ene week gaat het hard onderuit, en de andere week wint het met ruime cijfers. Zo werd vorige week FC Breukelen's concurrent sv Argon met 5-2 verslagen. FC Breukelen moet op het scherpst van de snede zijn om deze ploeg te verslaan. Op papier is FC Breukelen de favoriet.

  Roy Turksma, ontbrak vorige week van een schorsing, zit weer bij de selectie.

  Selectie FC Breukelen:
  Nick Turksma (D), Sam Stellingwerf (D), Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Falko van Doorn, Jantijn Augustin, Nino Scheenhart, Tom Kalkhuis, Giorgio Molenbeek, Rachid Maamri, David van der Veld, Eser Ozkilit, Kengo Ishikawa, Sven Kollo, Mike Versloot en Roy Turksma.

  Overige wedstrijden:
  SV Argon - Roda '46
  SV ARC - CSV BOL
  De Zuidvogels - CSW
  FC Aalsmeer - HCSV Zwaluwen '30
  Victoria - AFC
  DHSC - SV Huizen

  We wedstrijd tegen WV-HEDW wordt gespeeld op Sportmark Middenmeer en begint om 14:30. De wedstrijd staat onder leiding van de official de heer van Ekelenburg, die geassisteerd wordt door de heer Voogt en mevrouw Steur.