• Voorbeschouwing | Zaterdag 1 en 2 ontvangen OSV NiTA en Loosdrecht

  Zaterdag 7 september om 14:30 speelt FC Breukelen de eerste officiele thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. In de KNVB Beker zijn de groen-witte overburen de tegenstander. Het is al even geleden dat beide teams tegen over elkaar stonden in een officiele(beker)wedstrijd.


  OSV NiTA komt dit seizoen uit in de zaterdag tweede klasse. Zij wonnen hun eerste bekerwedstrijd met 4-0 van VV Maarssen en zijn tot op het bot gebrand om ook van Breukelen te winnen.

  FC Breukelen is het bekeravontuur ook goed begonnen. VV De Meern werd met 0-4 verslagen en ook wij zijn klaar voor de tweede bekerwedstrijd! Een mooie wedstrijd, met ongetwijfeld een vol sportpark. Een overwinning op OSV NiTA en een gelijkspel bij VV Maarssen - VV de Meern is voldoende voor de volgende ronde. FC Breukelen is dan zeker van de knock-out fase en heeft een echte derbypoule overleefd.

   
  FC Breukelen en OSV NiTA trappen om 14:30 af op de Broekdijk en staat onder leiding van arbiter de heer Nefkens.


  FC Breukelen en OSV NiTA komen elkaar dit seizoen nogmaals tegen. Niet de eerste elftallen maar FC Breukelen 3 en OSV NiTA 2 komen dit seizoen uit in dezelfde competitie in de derde klasse. Vorig seizoen stonden beide teams al tegenover elkaar in een oefenwedstrijd, wat in een 1-1 gelijkspel eindigde.


  FC Breukelen 2 maakt zich ook op voor de tweede bekerwedstrijd. Een goede voorbereiding waar VV Kockengen met 9-3 en sv de Vecht met 0-1 werden verslagen, werd ook de eerste bekerwedstrijd met 4-7 gewonnen van Legmeervogels.


  SV Loosdrecht is om 12:00 de tegenstander. Kortom, een mooie voetbalzaterdag op de Broekdijk!


  Selectie FC Breukelen 1:

  Nick Turksma (D), Jesse Schreurs (D), Jantijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Mark Rutgers, Nino Scheenhart, Joery Knoop, David van der Veld, Giorgio Molenbeek, Steve Blokland, Rachid Maamri, Falko van Doorn, Nik van Tricht, Daniel Kops, Okan Ozcelik, Eser Ozkilit, Abdel ZouZou


  Selectie FC Breukelen 2:

  Jesse Schreurs (D), Joery Knoop, Levi van Riet, Dion Schreurs, Nick Verbeek, Lothar Miedema, Guido de Ridder, Ronnie Struijk, Olivier Brandenhorst, Maikel de Leeuw, Thijs Langelaar, Cody Coesel, Bram den Hollander, Jop van Geffen, Jordi Grilk, Stephen Verroen


  Programma:
  12:00 FC Breukelen - sv Loosdrecht 2
  12:00 sv Wasmeer - FC Breukelen 3

  Komend programma:
  14-09 14.30: FC Breukelen - VV Maarssen (KNVB Beker)
  21-09 14.45: FC Breukelen - FC De Bilt
  28-09 14.45: AFC - FC Breukelen
  05-10 14.30: ZOB - FC Breukelen
  12-10 14.30: FC Breukelen - csv B.O.L.

   

  De wedstrijdbal wordt gesponsord door Taveerne de Danne.