• Beste leden,

   

  De meeste van onze eigen teams zijn bijna uitgespeeld in de (na-)competitie. De laatste (inhaal)wedstrijden worden gespeeld en een aantal van onze teams neemt nog deel aan 1 of meerdere toernooien. Daarna zal het seizoen 2018-2019 zijn afgerond.

  Desalniettemin blijft ons complex de aankomende weken in het teken staan van spannende nacompetitie-wedstrijden. 

  Afgelopen maandag 10 juni is op ons hoofdveld de finale gespeeld tussen Zwaluwen Utrecht en PVCV om een plek in de 2e klasse. Na 90 spannende minuten was de stand 1-1 en moest er verlengd worden. PVCV wist in de verlenging op voorsprong te komen en wist voor aankomend seizoen een plek in de 2e klasse veilig te stellen. Zwaluwen Utrecht is nog niet uitgeschakeld en speelt nu verder met 3 andere ploegen om een plek in de 2e klasse. Het was een hele spannende wedstrijd met een grote publieke belangstelling. Alle vrijiwilligers van FC Breukelen worden, mede namens beide besturen van de gastvereningingen hartelijk bedankt voor de perfecte organisatie. Namens FC Breukelen feliciteren we PVCV met het lijfsbehoud en wensen we Zwaluwen Utrecht veel succes in de verdere strijd om promotie. 

   

  Ook de aankomende week staan er nog een aantal wedstrijden op het programma op ons terrein. 

  Op donderdag 13-06 spelen Ouderkerk 2 tegen de Meern 3 om promotie, aanvang 20.30 uur.

  Zaterdag 15-06 spelen de dames van DVVA 1 - Delta Sport 1 om promotie, aanvang 12.00 uur.

  Zondag 16-06 spelen PVCV 2 - Sporting '70 de beslissingswedstrijd om promotie, aanvang 12.00 uur. 

  We wensen alle deelnemende teams veel succes de aankomende wedstrijden!


  Voor de neutrale voetballiefhebber is er de aankomende dagen dus nog genoeg te doen op de Broekdijk Oost. En vergeet ook niet de open-middag voor meiden die ge├»nspireerd worden door de successen van het Nederlandse damesteam. Aankomende zaterdag 15 juni vanaf 13.00 tot 14.45 wordt er een open training georganiseerd voor meisjes met en zonder voetbalervaring. Na afloop van de training wordt de wk-wedstrijd Nederland - Kameroen uitgezonden om 15.00 uur op de schermen in de kantine. 

   

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur.