• Welcome Back! - Nieuws uit de selectie - 5

  29 mrt 2020
 • Beste leden en fans,

  Totaal onverwacht en eerlijk gezegd op voorhand niet gedacht. Je zit bij elkaar als TC om de selectie voor het aankomende seizoen door te nemenn. Welke mogelijke versterkingen zijn er om de vertrekkers te vervangen en de selectie te versterken. En dan zomaar een paar weken geleden een bericht in het AD: Dave Hensbergen wil weer op zaterdag spelen!

  Dan begint het Breukeler hart natuurlijk gelijk sneller te kloppen. Een Oud-Breukelaar die nu richting zijn topjaren gaat die weer op zaterdag wil spelen. Maar zou het geen mission impossible zijn met clubs als DHSC of DOVO in de buurt? En dan is er maar 1 antwoord te geven namellijk ZEKER NIET, 

  Dave is met huid en haar, van binnen en van buiten een Breukelaar in hart en nieren. De mogelijkheid om met de fiets naar de trainingen en thuiswedstrijden te komen en zondags weer met familie en vrienden wat te kunnen doen in combinatie met de sportieve en maatschappelijke ambities van onze club gaven de doorslag. Dave komt weer terug en daar zijn we maar wat blij mee.

  In de twee jaren bij Hercules  in de derde divisie is Dave uitgegroeid tot basisspeler op de linkervleugel, maar hij is ook op andere posities inzetbaar. Zijn terugkeer geeft trainer/coach Frans Schuitemaker en zijn staf absoluut meer mogelijkheden in het aankomende seizoen!

  In een tijd waarin we als samenleving in grote onzekerheid verkeert als gevolg van de Corona-crisis, is voetbal maar van zeer ondergeschikt belang. En ook al ligt het voetbal op dit moment compleet stil en is het nog niet helder of er dit seizoen nog gevoetbald gaat worden, is de blik in ieder geval al op het volgende seizoen gericht. 

  Onze trouwe supporters en leden van onze club zullen dan ook blij zijn met de terugkeer van Dave. Dave, van harte gefeliciteerd met jouw beslissing en een heel hartelijk “welcome back” namens onze TC, de club, de supporters en niet te vergeten, onze sponsoren!!!

  Met vriendelijke groet,

  Jürgen Reiprich