• Wijzigingen jeugdcoördinatoren en vacatures

  5 aug 2022
 • Beste leden en (ouders/verzorgers van onze) jeugdleden,

  Aankomend seizoen zullen er een aantal wijzigingen optreden in de organisatie van FC Breukelen rondom onze jeugdteams. Afgelopen seizoen hadden we 4 coördinatoren te weten:
  Bram Iding als coördinator bovenbouw
  Paul Jeroen Willems als coördinator middenbouw
  Tamara Hazeleger als coördinator onderbouw
  Sander Theunissen als coördinator mini’s.

  Deze 4 coördinatoren hebben aangegeven om verschillende redenen te stoppen met hun huidige functie. Zo is Bram Iding tot het bestuur toegetreden als penningmeester en kan deze rol niet combineren met de rol van coördinator bovenbouw. Anderen hebben het te druk met werk of hebben aangegeven na een aantal jaren het stokje door te willen geven aan een volgende persoon. 

  We willen alle 4 de coördinatoren heel hartelijk danken voor hun inzet en betrokkenheid van de afgelopen jaren bij de jeugdafdeling van FC Breukelen. Mede dankzij jullie hebben alle kinderen de afgelopen seizoenen met veel plezier kunnen voetballen- en namens alle (jeugd)leden willen we jullie via deze weg dan ook hartelijk danken. 

  Gelukkig zijn er 2 posities voor aankomend seizoen al ingevuld. 

  Jeroen Kroneman en Jasper Vonk (vaders van spelers in de JO10) worden gezamenlijk coördinator onderbouw.

  Eline Snapper, moeder van Jaxx van Rijn die dit jaar bij de mini’s gaat spelen gaat de rol van coördinator mini’s op zich nemen. 

  We zijn natuurlijk hartstikke blij dat deze ouders bereid zijn om de rol van coördinator te gaan vervullen en we wensen hen heel veel plezier en succes aankomend seizoen. 

  Voor de positie coördinator middenbouw en bovenbouw zijn we nog op zoek naar enthousiaste kandidaten die de club een handje willen helpen. Wil je graag je steentje bijdragen aan FC Breukelen en lijkt 1 van deze posities jou wat, neem dan contact op met de jeugdcommissie via jeugdcommissie@fcbreukelen.nl voor een kennismaking. Vertegenwoordigers van de jeugdcommissie leggen je heel graag uit wat de rol van coördinator inhoudt en hoe FC Breukelen verder kunt helpen. 

  Met vriendelijke groet,
  De Jeugdcommissie