• Willem Minnen opvolger van Martin Turksma als keeperstrainer

  Martin Turksma heeft recent bij onze TC aangegeven komend seizoen niet meer beschikbaar te zijn als keeper trainer vanwege drukke werkzaamheden in zijn bedrijf. Hierdoor hebben wij met Willem Minnen een opvolger gevonden.

  Met de 53-jarige Willem Minnen van SCH’44 uit Harmelen hebben wij een ervaren jeugd- en senioren keeper trainer voor ons eerste elftal gevonden. Bij Vorwaarts Utrecht was hij tot zijn 37e keeper en trainde Willem sinds 15 jaar zowel de jeugd- als ook senioren keepers van OSM '75, PVCV, UVV en de laatste acht jaar bij SCH ’44. Bij deze club volvulde Willem meerderde functie zoals keeperstrainer, leider, grensrechter en materiaalman.

  Naarst de trainingen bij de clubs geeft Willem op woensdag en zondag extra keeperstrainingen aan keepers.

  Zijn motto: plezier en conditionele fitheid!

  Omdat SCH’44 voor een wissel naar de zaterdagklasse had gekozen is er geen plek meer voor Willem neergelegd. In een goed gesprek met onze TC en hoofdtrainer Frans Schuitemaker was Willem overtuigd met FC Breukelen de juiste keuze gemaakt te hebben.

  Wij danken Martin Turksma voor zijn inzet en enthousiasmus in de verleden jaren en hopen dat hij zaterdags langs de lijn staat op Broekdijk-Oost.

  Willem Minnen wensen wij een een prettige, plezierige en succesvolle samenwerking met onze technische staf en goede trainingen met onze keepers.