• Ze zijn te bestellen, de ambachtelijke oliebollen. Bak jij mee?

  19 nov 2023
 • Beste leden, ouders/verzorgers van onze jeugdleden en fans, 

  Het einde van het jaar nadert met rasse schudden. Het is dus ook weer de tijd dat we oliebollen en appelbeignets gaan bakken. Uit de opbrengst van de laatste jaren zijn diverse trainingsmaterialen zoals de smart goals gekocht en is de voetbalkooi voor de jeugd gerealiseerd.

  Dit jaar gaan we op donderdag 7 december bakken. We gaan alle oliebollen en appelbeignets zelf bakken. Zodat we een ambachtelijke en uniforme kwaliteit kunnen garanderen.

  De verkoop is op vrijdag 8 december.

  Noteer de data in je agenda, maar nog beter geef je op om te helpen. We hebben niet alleen bakkers nodig, maar ook iemand die het deeg maakt. We zoeken inpakkers en mensen die helpen met de schoonmaak, maar ook verkopers voor op de dag. Bijvoorbeeld in het Atrium waar ook de huisartsen en apotheek gevestigd is. Het bakken gaat in tijdsblokken van 4 uur.

  Kom helpen en meld je aan via jeugdcommissie@fcbreukelen.nl en geef aan:

  • Je naam
  • Welke taak je wil oppakken
  • Voorkeurstijd / dagdeel

  Wat kun je verwachten:

  Naast de gezelligheid en het goede gevoel iets bij te dragen voor de jeugd zal er voor de geleverde hulp 2 zakken oliebollen voor je klaar liggen.

  Alle jeugdteams worden nog benaderd voor het uitventen van de oliebollen en appelbeignets.

  Namens de enthousiaste vaste groep oliebollenbakkers hopen we dat je hen komt helpen om er weer een mooie en gezellig evenement van te maken. Met als resultaat niet alleen lekkere oliebollen en appelbeignets maar ook een mooi bedrag om op te halen. Zodat we weer iets leuks kunnen organiseren voor de jeugd. Heb je een goed idee mail naar: jeugdcommissie@fcbreukelen.nl

  FC Breukelen heeft inmiddels de voetbalkooi kunnen aanleggen tussen het grasveld en veld 2. Tevens is er voor de jeugd extra specialistisch trainingsmateriaal gekocht. We hebben hordes, voetvolleynetten, loopladders, maar ook een smart goal set aangeschaft. Met de smart goal set, kunnen we de jeugd op een interactieve manier verschillende oefeningen aanbieden. 

  Wil je al oliebollen of appelbeignets bestellen, dat kan op: Oliebollen bestellen FC Breukelen


  Met vriendelijke groet,
  Jeugdcommissie FC Breukelen.nl