• C.S.V. BOL uit Broek op Langedijk in de provincie Noord Holland ois p dit moment te vinden op de 11e plek van de ranglijst met een achterstand van 9 punten op FC Breukelen. Na de nederlaag tegen AFC is ons vlaggenschip iets op de ranglijst weggezakt en op dit moment op een 7e plek te vinden. Op papier een wedstrijd die te winnen zou moeten zijn door onze jongens. Maar de historie tussen beide teams geeft op voorhand aan dat het een lastige uitwedstrijd gaat worden.

  Tot nu toe hebben beide ploegen 3 maal tegen elkaar gespeeld en BOL wist daar maar liefst 2 keer van te winnen. De thuiswedstrijd eerder dit seizoen eindigde ook in een 1-3 overwinning voor BOL. Alle reden dus voor FC Breukelen om gewaarschuwd de bus in te gaan richting Noord Holland. Er kan geen enkele reden verzonnen worden waarom BOL onderschat moet worden, dus zaak om vanaf het eerste moment geconcentreerd het (relatief kleine) veld van C.S.V. BOL op te gaan morgen!

  Door de ongelukkige nederlaag vorige week tegen AFC zijn de kansen op een periodetitel geslonken, maar nog niet onmogelijk. Alles moet de goede kant opvallen, dus we moeten een beetje geluk hebben, maar het begint bij zelf de laatste twee wedstrijden winnen in deze periode. En daarom moeten de 3 punten mee terug naar Breukelen. 

  Onze selectie van morgen bestaat uit de volgende spelers:

  Nick Turksma, Jesse Schreurs, Janthijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, Nick van Tricht, Mark Rutgers, Joery Knoop, Falco van Doorn, Nino Scheenhart, Giorgio Moolenbeek, Rachid Maamri, Steve Blokland, Eser Ozkilit, Daniel Kops, Mike Versloot, David van der Veld.

  De scheidsrechter van dienst is de heer Wim Rozenboom.

  Heel veel succes morgen mannen en kom terug met 3 punten in de tas!